Traditioneel Turks ontbijt op tafel met gevarieerde selectie van gebakken brood, beleg en kaas
Menemen, een populaire Turkse ontbijt gerecht gemaakt van gebakken eieren met paprika en ui
Roerei, een populaire Turkse ontbijt gerecht gemaakt van gebakken eieren met diverse groenten
Sortie - Turks restaurant in Amsterdam

Geniet van een Traditioneel Turks Ontbijt in Amsterdam

Het ervaren van een traditioneel Turks ontbijt in Amsterdam is een unieke manier om de smaken van de Turkse keuken te proeven. Onze gevarieerde selectie van ontbijtgerechten zal u verrassen met de authentieke smaken van de Turkse keuken. Van vers gebakken brood tot diverse beleg opties, bieden wij een breed scala aan gerechten. Een van onze populaire gerechten is Menemen, gebakken eieren met paprika en ui. Een andere populaire keuze is Roerei, gebakken eieren met diverse groenten en een optie met Roerei met rosti en sucuk, een Turks worst. Onze Simit, een traditioneel Turks sesam gekroond brood, is een perfecte optie voor ontbijt of snack.

Onze locatie in hartje Amsterdam zorgt voor een sfeervolle omgeving waar u kunt genieten van uw ontbijt. Onze interieur is ontworpen met authentieke Turkse decoratie en meubels. De geur van vers gebakken brood en gerechten zal uw neus prikkelen en uw maag knorren. Wij bieden ook vegetarische opties voor degenen die geen vlees of vis eten.

Ons team van ervaren koks bereidt elk gerecht met veel zorg en aandacht voor detail. Wij gebruiken alleen de beste en verse ingrediënten voor een optimale smaakervaring. Bij ons kunt u genieten van een onvergetelijke ontbijt, waar u kunt proeven van de smaken van de Turkse keuken, in een sfeervolle omgeving.

Reserveer nu uw tafel en ervaar de smaken van de Turkse keuken tijdens een traditioneel Turks ontbijt in Amsterdam. Wij garanderen u een onvergetelijke ervaring met onze gevarieerde selectie van gerechten en een sfeervolle omgeving. Wij zien u graag bij ons voor een heerlijk Turks ontbijt!

Reserveer nu uw tafel en geniet van een Turks ontbijt in Amsterdam!

Reserveer nu